Dolar 32,3755
Euro 34,9680
Altın 2.325,67
BİST 9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Tekkeköy Belediyesi yılın 365 günü MUHTACIN YANINDA

Samsun’da Tekkeköy Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarına yönelik ‘sosyal yardım’ çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor

Tekkeköy Belediyesi yılın 365 günü   MUHTACIN YANINDA
REKLAM ALANI
2 Aralık 2020 09:00 | Son Güncellenme: 1 Aralık 2020 20:21

Tekkeköy Belediyesi, yılın 362 günü ilçe genelinde muhtaç vatandaşlara çeşitli yardımlar ulaştırıyor. Sosyal yardım çalışmalarını hızlandırdıklarını söyleyen Belediye Başkanı Hasan Togar, “Sosyal Belediyecilik sözle değil icraatla yapılır. Biz sosyal belediyeciliği sözde değil özde uyguluyoruz” dedi.

ERZAK, YAKACAK YARDIMI
EV TADİLATI
Sosyal belediyecilik anlayışını her alanda gerçekleştiren Tekkeköy Belediyesi ilçe halkının her zaman yanında olmaya ve vatandaşlarına her konuda destek sağlamayı sürdürüyor. Faaliyetleri ile örnek alınan Tekkeköy Belediyesi ihtiyaç sahiplerine her ay erzak yardımı, kış aylarında yakacak yardımı, ramazan aylarında gıda yardımı, tekerlekli ve akülü sandalye, ev tadilatı ve onarımı, hasta bakım yardımı, sıcak yemek, evde kuaförlük hizmeti, kıyafet yardımı, mobilya, beyaz eşya, burs, kırtasiye yardımı, tablet dağıtımı ve pandemi sürecinin başladığı günden itibaren evde karantinada olanlara sıcak yemek ulaştırılması gibi daha bir çok yardım faaliyetlerinin yanında oturulamayacak durumdaki evlerin yerine prefabrik, konteyner ve betonarme evler yaparak ailelere sıcacık yaşanabilir mekanlar kazandırıyor.

YARDIMIN EN İYİSİ…
Sosyal Belediyecilik anlamında örnek bir yönetim anlayışı sergilediklerini söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, şunları söylüyor:
“Bugüne kadar ilçemizin farklı mahallelerinde ihtiyaç sahibi ailelerimize prefabrik ev inşa edilerek ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim ettik. İlçemizde yaşayan tüm halkımızın en iyi şartlarda hayatını idame ettirebilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Özellikle ihtiyaç sahibi ailelerimize ayrı bir hassasiyetle yaklaşıyor ve her durumda yanlarında olmaya gayret ediyoruz.”

HASTALAR DOKTORA GÖTÜRÜLÜYOR
Sağlık alanında da birçok yardım faaliyeti yürüttüklerine dikkat çeken Başkan Togar, “İlçemizde yaşayan bireylerin sağlığı her şeyden önde gelir. Bizlerde vatandaşlarımızın sağlıklı yaşam sürdürmeleri ve karşılaştıkları sorunlara anında müdahil olabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızı doktora hasta taşıma aracıyla götürüp tekrar geri alıyoruz. İlaçlarını ve hastane ile ilgili masraflarını ödemeye çalışıyoruz. Her yıl iki yüze yakın çocuğumuzu sünnet ettirerek evlatlarımızın ve ailelerinin mutluluğunu da paylaştık. Evlerinde yemek yapamayan yalnız yaşayan vatandaşlarımıza her gün sıcak yemek yardımında bulunuyoruz. Ayrıca pandemi sürecinde ilk günden itibaren evlerinde karantinaya alınan ailelerimize sıcak yemeklerini ulaştırdık” dedi.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.