Dolar 32,4615
Euro 34,7745
Altın 2.420,41
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Fuat Köktaş, direksiyonda

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1’inci hat dolmuş güzergahı üzerinde şoförlük yaparak Samsunlularla 24 Haziran seçimlerinin nabzını tutarak değerlendirmelerde bulundu

Fuat Köktaş, direksiyonda
REKLAM ALANI
17 Haziran 2018 22:05

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ramazan bayramı dolayısıyla ziyaret ettiği 1’inci Hat dolmuş şoförleriyle sohbet etti. Dernek Başkanı Sadık Tercanlı tarafından çiçeklerle karşılan Milletvekili Köktaş, şoför esnafıyla bayramlaştı.

DOLMUŞ GÜZERGAHINDA ŞOFÖRLÜK

Şoförlerin önerisi üzerine direksiyon başına geçen Milletvekili Köktaş, dolmuş güzergahında şoförlük yaptı. Güzel ve başarılı bir seyahat gerçekleştirerek, aracına binen hemşehrileri ile Türkiye ve Samsun üzerine sohbet ederek 24 Haziran seçimlerini değerlendiren Milletvekili Köktaş, merak edilen sorulara da yanıt verdi.


VATANDAŞIN SORULARINI CEVAPLADI

Dolmuşa binen vatandaşların bir vekilin dolmuş kullanıyor olması ise şaşkınlığa neden oldu. Milletvekili Köktaş, aracına binen vatandaşların açık fikirlilikle dile getirdiği sorunları, istekleri ve tebrikleri en samimi haliyle ve içtenliğiyle cevapladı.

‘DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ…’

Fuat Köktaş, keyifli, güzel ve başarılı bir seçim çalışmasına imza attıklarını belirterek, “Gayretimiz, çalışmamız daha huzurlu, daha güvenli bir Türkiye için. Bizler bugüne kadar durmadan, yorulmadan çalışıyoruz, 24 Haziran’dan sonra da ülkemiz ve milletimiz için çok çalışmaya devam edeceğiz.Eksiklerimiz ve sorunlarımız olabilir, bunları yine milletimizin bize vereceği desteklerle milletimizle birlikte gidereceğiz” dedi. Fuat Köktaş ayrıca vatandaşları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 18 Haziran 2018 Pazartesi saat 14:00’te Samsun Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitingine davet etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.