Dolar 32,2623
Euro 34,7643
Altın 2.400,56
BİST 10.159,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta Görevden Alındı

MHP Samsun milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, bugün Grup Başkanvekilliği görevinden alındı!

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta Görevden Alındı
REKLAM ALANI
24 Ekim 2018 19:04

MHP’deki sürpriz kararla ilgili kulis bilgilerini aktardı. Kaya şunları söyledi: “Resmi bir gerekçe henüz duyurulmadı. Resmi olarak görevden alındığı duyuruldu. Kulis bilgileri, bugün Meclis Genel Kurulu’nda yapılan Emeklilikte yaşa takılanlara yönelik destek açıklamasıydı. Bu kapsamda olduğu ifade ediliyor. Erhan Usta’yı da aradım, parti yönetimine de sordum. Ancak açıklama yapmadılar. Şunun altını çizelim, MHP açısından emeklilikte yaşa takılanlar seçim vaadi olarak dile getirilmişti. Ancak bugün Genel Kurul’daki tablo MHP’nin tasarladığı gibi gelişen bir durum değildi. Muhtemel ki bu nedenle görevli Grup Başkanvekili olduğu için ve destek verdiği için alınma söz konusu. Gelecek açıklamaları bekliyoruz”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.